İçeriğe geç

Aftosu Ne Demek

Aftos ne demek argo?

[1] (Argo) Yararsız, değersiz.

Aftos hangi dilde?

Türkçe biliyorlarLazYunancasensi (სი)eseis (Εσεις)ohim/heya (ჰიმ) (ჰეია)aftos (Αυτος)bizşku (შქუ)eimaste (Ειμάστε)siztkva ( თ. ქ ვა)eseis (Εσεις)8 satır daha

Kristos ne demek?

Bu isim, John Thomas tarafından Yunanca Mesih (Kristos) ve Kardeşler (adelfoi) kelimelerinin birleştirilmesiyle türetilmiş olup “Mesih’teki kardeşler” veya “Mesih’teki kardeşler” anlamına gelmektedir. Mesih’teki Kardeşler, Teslis Hristiyanlığının birçok ilkesini reddederler.

Afto nedir?

i. (Yunanca aftós) Argo. Sevgili, sevgili, ilişki, tutsaklık: Herifçioğlu, aftından (Ercüment E. Talu) ayrılmış gibi yas tutmaktadır. ѻ Aftos piyos: Argo.

Aftos Piyos kimdir?

“Yararsız, değersiz, yararsız, değersiz, geçici şey” anlamına gelen günlük bir ifade. Yunanca αυτος (autos) + ποιος (poios) kelimelerinden oluşur. Yunancada “autos” “bu” anlamına gelirken; “piyos” “kim?, hangisi?” anlamına gelir. Bazen “aftos” veya “aftos” olarak da kullanılır.

Lazca baba ne demek?

Lazca ve Gürcüce isim türevlerine bakıldığında Laz, mamu: baba, dadu: anne anlamına gelmektedir.

Lazca hangi ülkenin dili?

Lazlar (Laz: Lazepe (çoğul), Lazi (tekil)), Güney Kafkas dillerinden biri olan Lazca konuşan ve Türkiye ile Gürcistan’ın Karadeniz kıyı bölgelerinde yaşayan etnik bir gruptur.

Asfur hangi dilde?

Asfur (İbranice: עספור), HOT3’te yayınlanan bir İsrail televizyon dizisidir. Arapçada tam anlamıyla “kuş” anlamına gelen başlığı, ana kahramanın “şans kuşu”dur – merhum büyükbabası, onun gelişinin olumlu bir olay dönüşünü simgelediğine inanıyordu. Asfur (İbranice: עספור), HOT3’te yayınlanan bir İsrail televizyon dizisidir. Arapçada tam anlamıyla “kuş” anlamına gelen başlığı, ana kahramanın “şans kuşu”dur – merhum büyükbabası, onun gelişinin olumlu bir olay dönüşünü simgelediğine inanıyordu.

Mesih ne demek diyanet?

Hıristiyan kelimesi, Hz. İsa’nın kutsal ve kurtarıcı doğasını ifade eden ve “Mesih” kelimesinin Batı dilindeki karşılığı olan “Mesih” (orijinal Yunanca: christos) kelimesinden gelir ve “Mesih’i izleyen kişi” anlamına gelir.

Khristos ne demek?

İsa’ya inanan ve Christos (Mesih) olarak adlandırılanlara ilk olarak Antakya’da Hristiyanlar (Χριστιανός, Khristianos) denildi. “Hristiyan” kelimesi “Mesih’in takipçisi” ve “Mesih’in takipçisi” anlamına gelir.

Bakara 62 ne demek istiyor?

62: İnandıklarını iddia edenlerden, Yahudilerden, Hıristiyanlardan ve Sabiilerden kim Allah’a ve ahiret gününe inanır ve salih ameller işlerse, Rabbi katında onun mükafatı vardır. Onlara korku yoktur ve onlar üzülmeyeceklerdir.

Aftos nedir?

Geçmişi gizle Geçmiş detayları Geçmişi temizle Geçmiş: aftos.

Argo ifade ne demek?

Ortak bir dil olmasına rağmen her zaman kullanılmayan veya hoş görülmeyen; serserilerin, aylakların veya eğitimsiz kişilerin kullandığı bir söz, deyim veya ifade.

Aft ne demek TDK?

Aft, diğer adıyla aftöz ülser; dudakların ve yanakların iç kısmında, dilde, damakta veya diş etlerinde görülen ağız ülserleridir.

Argo yapmak nedir?

Argo, bir toplumdaki sosyal grupların, dilin doğal olanaklarını kullanarak, sözcüklere çağrışımsal ve mecaz anlamlar yükleyerek ya da aralarındaki iletişimi ve grup dinamiklerini güçlendirmek amacıyla yabancı kökenli sözcükler kullanarak oluşturdukları aşinalığa dayalı özel bir dildir.

Afro anlamı ne demektir?

Afro terimi, Afrika ve Karayip etnik kökenine sahip insanlar için genel bir terimdir. Bu bölgedeki insanlar, görünümleri, saç dokuları ve cilt dokuları bakımından etnik kökenleri bakımından diğer insanlardan farklı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir